Sørger du en dygtig, erfaren, moderne og pålidelig revisor?

 

Revisionsfirmaet Per Jacobsen er et statsautoriseret revisionsfirma der tilbyder revision til store og små, private og offentlige selskaber og virksomheder.

Hos os tilbyder vi professionel revision der bygger på viden, tillid og troværdighed. Vi ønsker et samarbejde med vores kunder, der er åbent og professionelt. Vi værner naturligvis om din privathed, hvorfor tavshedspligt og diskretion er et naturligt følge i vores ydelser.

Vi mener, at en revisor skal være en uafhængig økonomiekspert, der med viden og kendskab til den enkelte virksomhed eller selskabs økonomi, ikke kun skal yde revision, regnskab, bogholdere etc., men også rådgivning, vejledning, diskretion og professionalisme. Vi sørger altid for at holde os opdateret med viden, blandt andet gennem efteruddannelse. Derfor er vi i stand til at yde erfaren og moderne revision på en og samme tid.

Vores kontor er beliggende i Ringkøbing nær Skjern, og vi tilbyder hovedsædeligt vores ydelser til virksomheder og selskaber der er beliggende i Vestjylland.

Vi kan tilbyde dig en revisor der lytter og accepterer dine ønsker og behov. Om du ønsker at få udarbejdet og opstillet et enkelt regnskab, eller en omfattet gennemgang af dit selskabs regnskab, står vi klar til at hjælpe dig.

Copyright © 2010 - Revisorfirmaet Per Jacobsen - Herningvej 21B - 6950 Ringkøbing - Tlf.: 97 32 49 11 - Mail: PJ@PJRevision.dk